print

Werken in ateliers op het domein Monnikenheide

Monnikenheide biedt al meer dan 45 jaar een waaier aan ateliers en activiteiten aan.

Voor ruim 130 cliënten wordt een aangepaste dagbesteding georganiseerd die aansluit op hun mogelijkheden en interesses. Belevingsgerichte, creatieve, sportieve activiteiten en productieve ateliers worden aangevuld met een specifiek laag tempo aanbod voor de oudere bewoners en een individueel activiteitenaanbod voor HON cliënten

Het aanbod van de dagbesteding evolueert samen met onze cliënten. Elke 2 jaar worden zij bevraagd omtrent hun dagactiviteiten.  Aan de hand van deze resultaten kunnen eventueel nieuwe ateliers opgericht worden, andere stopgezet of wordt het individuele aanbod van de cliënt aangepast.

Verkoop

Elke eerste dinsdag van de maand staan enkele bewoners en begeleiders op de markt van Zoersel met eigengemaakte producten zoals brood, koekjes, cakes, confituur,... Je kan de producten ook rechtstreeks bestellen en afhalen in het werkhuis (03-311 77 67). Het volledige aanbod vind je terug op de prijslijst.

Het dagcentrum Lora verkoopt het hele jaar door zeepjes in allerlei kleuren, geuren en maten en leuke theedozen. Check de prijslijst (ter info: handpompzeepjes vullen ze bij voor 3€)

In het voorjaar zijn er steeds plantjes van Den Akker. Van zodra ze beschikbaar zijn verschijnt hier de bestellijst. Meer info hierover bij Becky Ceulemans.

De ateliers

 

 

   
   

Contact

Patrick Verheyen
03-311 77 67
patrick.verheyen@emmaus.be

09/11/2019

G-veldrijden