print

Wonen in Malle - De Bast

07 juli 2015

Ondanks de hitte werkt Bouwonderneming Van Roey gestaag verder aan het gebouw op de site De Notelaar in Malle. Intussen staat de gevelsteen er tegen en kreeg het gebouw ook een naam die past in de site, nl. De Bast.

In De Bast worden 14 ruime studio's voorzien met huiselijke gemeenschappelijke ruimtes. Iedere studio zal een oppervlakte hebben van 30 m² en beschikken over een eigen ruime badkamer met douche, toilet en wastafel, aansluitingen voor een kitchenette en een leef- en slaapgedeelte met TV en internetaansluiting.

De comfortabele studio’s zullen tegen een betaalbare prijs aangeboden worden aan mensen die nood hebben aan woonondersteuning. Monnikenheide zal de pedagogische begeleiding voorzien.  Samen met de inzet van ouders, familie, buren en lokale zorgpartners zal het project uitgroeien tot een fijne, hedendaagse thuis voor de 14 bewoners, net zoals Monnikenheide dat de voorbije jaren al deed met de andere 3 inclusieve woonprojecten in Zoersel.

We verwachten dat de studio’s instapklaar zullen zijn in het voorjaar van 2016. Er zijn nog een aantal studio’s beschikbaar voor personen met een beperking met een persoonsvolgend budget van de Vlaamse Overheid.

Fotoalbum


16/10/2019

G-veldrijden