Theater Oewist - workshop LAAT ME NIET ALLEEN

woensdag 13 november 2019 - 13.30 uur tot woensdag 18 december 2019 - 15.30 uur

Locatie: Seppenshuis, Monnikendreef 5, 2980 Zoersel

Een hartverwarmende winterse workshop van Gert Boeckx.

Voor wie

Voor iedereen, ook spelers van buiten Monnikenheide zijn meer dan welkom!

Data

Woensdag 13, 20 en 27 november en 4, 11 en 18 december 2019. Op 18/12 is het ook toonmoment vanaf 14.30 uur. Iedereen welkom!

Duur

Elke sessie van deze workshop duurt 2 uur, nl. van 13.30 tot 15.30 uur.

Prijs

60 euro voor de hele workshop van 6 sessies. Voor gebruikers RTH of PVB kost de workshop 40 euro.

Kledij

Gemakkelijk zittende kledij.

We spelen onszelf.
We voelen, lachen, raken aan, bewegen, roepen en gillen.

Het verhaal zit deze keer in onszelf. We vertellen met onze armen en benen, met onze wenkbrauwen en onze lippen. We zeggen de woorden die gezegd moeten worden. We laten vreugde
rondspringen op tafel en temmen ons hart.

Deze keer breng ik weer bijzonder materiaal mee. Op het einde van het jaar 2019 zijn de dagen korter en kouder. We maken er een hartverwarmende winterse theaterreeks van!

 


Docent Gert Boeckx

Vertrokken als leerkracht en werkend met kinderen heeft Gert een breed parcours afgelegd. Hij was jaren actief bij Kunst in Zicht (De Warande) waarin kunsteducatie centraal stond. In de vorm van muzische en dramaworkshops traint hij freelance leerkrachten in opleiding, volwassenen en jongeren. Hij speelt graag met verschillende personages die hij actief inzet bij randanimatie en presentatie. In het DKO werkte hij jaren actief met kinderen, jongeren en volwassen met woord en spel. De laatste jaren richt hij vooral zijn speelse aandacht op figurentheater, werken met grote poppen en knotsgekke verhalen en oefent hij zich in de wereld van de clown. En dan vergeten we haast nog de vele muzikale avonturen te vermelden.

       HHHH