Theater Oewist - Wij & Ik

woensdag 04 maart 2020 - 13.30 uur tot woensdag 08 april 2020 - 15.30 uur

Locatie: Seppenshuis

In 'Wij en Ik' gaat Adriaan samen met jullie op zoek naar een manier om je open te stellen voor de ander tijdens het spel.

Voor wie

Voor iedereen, ook spelers van buiten Monnikenheide zijn meer dan welkom!

Data

Woensdag 4,11,18 en 25 maart 2020 en1 en 8 april 2020. Op 8 april is het ook toonmoment vanaf 14.30 uur. Iedereen welkom!

Duur

Elke sessie van deze workshop duurt 2 uur, nl. van 13.30 tot 15.30 uur.

Prijs

60 euro voor de hele workshop van 6 sessies. Voor gebruikers RTH of PVB kost de workshop 40 euro.

Kledij

Gemakkelijk zittende kledij.

Hoe kunnen we samen een verhaal vertellen? Hoe kunnen we mekaar ondersteunen en als groep samenwerken op het toneel? Wat als er geen leiders en volgers waren?

In 'Wij en Ik' gaan we samen op zoek naar een manier om ons open te stellen voor de ander tijdens het spel. We proberen niet te sturen waar het verhaal naartoe gaat, maar samen te ontdekken wat er ontstaat in de groep.

Door te vertrouwen op elkaar ontdekken we misschien wel iets nieuws... 

Docent Adriaan Severins

Adriaan is geluidskunstenaar, theatermaker, dj en coach. Sound design, bewegingstheater en wijsbegeerte vormden de uitgangspunten van zijn zoektocht.

Sinds 2014 bouwt hij aan een eigen verhaal op en naast het podium. Zelfstandig, maar gecombineerd met een grote drang naar context en omkadering. Adriaan wil makers uit verschillende disciplines met eenzelfde werkethiek verbinden. In elke ontmoeting stelt hij de collectieve creatie voorop; tijdens slaapconcerten voor baby’s, als dj van klassieke muziek in discotheken, als danser in een tekstvoorstelling, als spelcoach van een groep zangers,... Zijn eigen werk vindt een constante in de raaklijn tussen geluid en beweging.

In 2017 richt hij met Elena Peeters SLAK op. Een huis in de Kempen waar leven en werk mogen samenvallen.  

Het komende theaterseizoen is Adriaan te zien in de voorstelling 528 dagen van Suzanne Grotenhuis (waarvoor hij ook de muziek schrijft) Hij maakt in samenwerking met PC Bethanië een podcast-reeks over de verschillende levens binnen een psychiatrisch ziekenhuis en hij creëert de audiovoorstelling klAnk bAnd, samen met MartHa!tentatief.